Vuoksi Swim Imatra 17.8.2024

Tervetuloa Imatralle

Näe ja koe

Tule koko perheen kanssa Imatralle Vuoksi Swim- tapahtumaan ja vietä vuoden paras loma! Imatra tarjoaa ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Eräilyä, chillailua ja seikkailua luonnonhelmassa. Vieraile alueen kulttuurikohteissa, museoissa ja näyttelyissä tai nauti urheilun huumasta katsomosta käsin! Juna tuo sinut Imatralle, keskeiselle sijainnille, josta on vaivatonta liikkua paikasta toiseen bussilla tai esimerkiksi kaupunkipyörillä.

Luonto & ulkoilu

Vierailullasi Imatralla pääset nauttimaan uniikeista maisemista ja virkistäytymään vehreässä luonnossa. Retkeile virtaavan Vuoksen varrella Suomen ensimmäisessä luonnonpuistossa, vieraile Imatran muissa Geokohteissa ja koe alueen ainutlaatuinen luonto! Pysähdy nuotiopaikalle luontopolkujen varrelle tai piknikille kimaltelevan Saimaan äärelle. Tutustu myös metsäterapiakeskuksen tarjoamiin hyvinvointihetkiin luonnossa.

Aktiviteetit & urheilu

Aktiivinen loma Saimaan rannalla? Imatralta löytyy valtavasti tekemistä kaikenikäisille, joten kannattaa tulla vierailulle ainakin koko viikonlopuksi. Seikkaile perheen kanssa alueen aktiviteettipuistoissa. Hikoile pyöräillen upeilla ulkoilureiteillä Saimaan äärellä tai loistavilla urheilupaikoilla. Päivä on mukava päättää uintiin tai suppailuun Saimaassa Ukonniemen uimarannalla tai nautiskellen kylpylähotellien poreista ja erilaisista saunoista. Aktiivisen päivän kruunaat illallisella auringonlaskua rannalta katsellen tai lähivesillä ja saaristossa risteillen.